Liam Gallagher láká na novou desku dalším singlem One of Us

Liam Gallagher láká na novou desku dalším singlem One of Us 

Nová deska Liama Gallaghera má vyjít 20. září. Některé z nových písní si mohou ale fanoušci užívat již nyní. Britský hudebník známý především jako frontman již zaniklé kapely Oasis, z ní totiž zveřejnil již čtyři singly. Poslední v pátek 16. srpna.

Why Me? Why Not. Takový ponese název v pořadí druhé sólové studiové album Liama Gallaghera. Z desky představil populární zpěvák proslulý nejen svými hity, ale také svéráznou arogancí již čtyři singly. Prvními byly ještě v červnu písně Shockwave a The River. V červenci následoval song Once a nyní světlo světa spatřila nahrávka One of Us.

"One of Us je o rodině, přátelství a o pocitu sounáležitosti," řekl o nové písni mladší z bratrů Gallagherů. Se svým bratrem Noelem založil v roce 1991 kapelu Oasis, která se postupem času stala doslova světovým fenoménem díky hitům, jako jsou Wonderwall, Stop Crying Your Heart Out či Don't Look Back In Anger.

Spor mezi oběma bratry nakonec zapříčinil rozpad kapely, Liam i Noel se vydali vlastní cestou, stále však koncertují. Oba vystoupili se svými novými projekty v minulých měsících i v České republice. Úspěšnější Liam na festivalu Metronome, kde byl jednou z největších hvězd.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!