SOUTĚŽ: Vyhrajte permanentky na Pálavské vinobraní v Mikulově

SOUTĚŽ: Vyhrajte permanentky na Pálavské vinobraní v Mikulově 

Už jen do konce června máte možnost zakoupit si zvýhodněné vstupenky za 500 Kč, které vám zajistí vstup na kompletní třídenní program letošního Pálavského vinobraní, které se v Mikulově koná od 6. do 8. září.

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Víno, burčák i mošt, desítka domácích hudebních interpretů a další bohatý program. Takový bude 72. ročník Pálavského vinobraní od 6. do 8. září v Mikulově. Mezi letošními headlinery nechybí David Koller, Tata Bojs, Ewa Farna, Miro Žbirka, Support Lesbiens, Laura a její tygři, Katarína Knechtová, Mirai, Hradišťan & Jiří Pavlica nebo Naďa Urbánková.

Po celou dobu festivalu budou samozřejmě probíhat degustace vín, jen na mikulovském zámku bude možné ochutnat přes 500 vzorků vín za doprovodu cimbálové muziky. Vrcholem programu bude sobotní mletí pálavského hroznu a žehnání purkmistrovu vínu, které se odehraje během audience krále s královnou, herečkou Chantal Poullain.

Tradičně v areálu najdete i vinařské městečko, které představí spoustu vinařství a nabídne i gastronomické stánky. Hlavní program jako vždy hostí mikulovské náměstí, kde vystoupí folklorní soubory i cimbálové a dechové muziky. Návštěvníky čeká i workshop výroby kroje nebo diskuze s osobnostmi jako psychiatrem Cyrilem Höschlem nebo enologem a vinařem Mojmírem Baroněm.

První vlna předprodeje permanentek na Pálavské vinobraní končí 30. června, od července se jejich cena zvýší o stokorunu.

Chcete vyhrát permanentky na letošní Pálavské vinobraní? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x2 permanentky na festival.

Soutěžní otázka:

Kolikátý ročník Pálavského vinobraní se letos koná?

A) 38.

B) 85.

C) 72.

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 1. července dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Pálavského vinobraní

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!