Divadlo Na Jezerce minulý týden žilo oslavami

Divadlo Na Jezerce minulý týden žilo oslavami 

Divadlo Na Jezerce slavilo hned několik významných událostí během jediného dne. Nejenže jeho principál i jeden z herců měli narozeniny, ale především přivítalo miliontého diváka.

Minulý týden byl pro Divadlo Na Jezerce ve znamení oslav. V neděli zažilo hned tři významné události. Na představení Pánského klubu totiž ve svém hledišti přivítalo již miliontého diváka. Tím se stala divačka Dana Šťastná, kterou soubor pozval na jeviště a daroval jí vstupenky na několik představení v příští sezóně a knihu o Divadle Na Jezerce.

Miliontá divačka Dana Šťastná, foto: archiv Divadla Na Jezerce

Kromě krásného jubilea v návštěvnosti, kterou divadlo počítá již od roku 2003, oslavili ve stejný den narozeniny hned dva důležití pánové Jezerky. Po představení oblíbeného Pánského klubu soubor pogratuloval principálovi Janu Hrušínskému a herci Zdeňku Žákovi. Zaměstnanci a kamarádi divadla si pro ně připravili překvapení v podobě dortu s fotografiemi jejich společných rolí.

Divadlo Na Jezerce uzavře tuto sezónu 20. června uvedením jak jinak než právě Pánského klubu. Po divadelních prázdninách soubor opět čeká nabitý program a počítání dalšího milionu diváků.

foto: archiv Divadla Na Jezerce 

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

miliontá divačka Dana Šťastná
 

Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Na Jezerce nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!