Oslava divokých dvacátých let. Party ve stylu Velkého Gatsbyho chystají Postmodern Jukebox v Brně

Oslava divokých dvacátých let. Party ve stylu Velkého Gatsbyho chystají Postmodern Jukebox v Brně 

V rámci letošního světového turné se nadčasové hudební uskupení Postmodern Jukebox zastaví také v ČR. Do brněnského Sono Centra zavítá 5. listopadu.

Cílem letošního turné nevšední americké kapely Postmodern Jukebox je připravit se na následující dekádu, jež bude, jak zakladatel skupiny Scott Bradlee doufá, návratem ke stylovosti a řemeslné zručnosti.

Naposledy to bylo v dvacátých letech, tehdy Amerika dostala jazz, jednu z mála pravých forem umění. Kdo ví, co je možné v roce 2020?“ uvedl Bradlee k chystanému turné pojmenovanému Welcome To The Twenties 2.0.

„Existuje spousta lidí unavených z klikajících titulků, bezduchých reality show a závislosti na chytrých telefonech, které v posledním desetiletí slouží pouze k rozdělení lidí. My používáme náš malý koutek prostoru popové kultury, aby lidé zapomněli na své starosti a přijeli k nám na večer, kdy oslavíme opravdový hudební talent a nadčasový styl – živě a v reálném životě. Připravte se na nejsmyslnější party ve stylu dvacátých let po vzoru Velkého Gatsbyho,“ dodal.

Jeden z nejoblíbenějších hudebních projektů poslední doby Postmodern Jukebox vznikl před deseti lety v New Yorku. Kapela založila svůj styl na přepracování moderních popových písní na skladby vintage žánrů jako swingu či jazzu. Skupina vytvořila covery songů rozličných umělců od zpěvačky Lady Gaga přes rockovou formaci The Strokes až po duo The White Stripes.

Vstupenky na brněnský koncert v ceně 990 – 1590 Kč budou v prodeji od 3. května.

Foto archiv Live Nation

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!