Galerie, divadla, ateliéry nebo umělecké dílny. Praha 7 podeváté otevře své kulturní brány

Galerie, divadla, ateliéry nebo umělecké dílny. Praha 7 podeváté otevře své kulturní brány 

Sedmička nabídne poslední dubnový víkend desítky kulturních míst plných kreativity a umění úplně zdarma. Startuje další ročník Máme otevřeno.

V pátek 26. dubna otevřou své dveře mnohé kulturní instituce v rámci devátého ročníku festivalu Máme otevřeno. Na tři dny se návštěvníci v Praze 7 ponoří do umělecké kreativity, potkají své oblíbené tvůrce nebo vychutnají hudební a divadelní program. A to zcela zdarma.

Máme otevřeno 2019 slavnostně zahájí vernisáž velké skupinové výstavy Just Kids, realizované pořádající The Chemistry Gallery. Až do neděle si ale najde aktivitu opravdu každý kulturní nadšenec, což potvrzuje i místostarostka Prahy 7 Hana Třeštíková.

"Po tři dny nahlédneme do kuchyně desítek kulturních organizací na Sedmičce a poznáme něco z jejich receptů, které dávají příchuť jedinečné kulturní čtvrti. Akce nepřináší jen volný vstup do galerií, divadel a ateliérů. Je to příležitost zažít Art District 7, jak jej neznáte," dodává.

Událost pořádá městská část ve spolupráci s festivalem Týden umění a Pražským galerijním víkendem. Pro veřejnost se v rámci festivalu otevře více jak čtyřicítka kulturních míst od 26. do 28. dubna. Máme otevřeno najdete i v našich tipech na nadcházející víkend.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!