Folková legenda Spirituál kvintet, operní diva Dagmar Pecková a folklorní soubor Hradišťan spojí síly na společném turné

Folková legenda Spirituál kvintet, operní diva Dagmar Pecková a folklorní soubor Hradišťan spojí síly na společném turné 

Celkem sedmnáct koncertů po celé republice společně odehrají od konce března až do října tři výjimeční interpreti české hudební scény – lidový soubor Hradišťan, operní pěvkyně Dagmar Pecková a folková kapela Spirituál kvintet.

Po úspěšném loňském turné se vrací mimořádné spojení dvou věhlasných českých hudebních skupin a operní pěvkyně. Během letošního jara a v říjnu naplánovali turné po celkem patnácti českých městech – společně vystoupí v Prostějově, Zlíně, Liberci, Znojmě, Kolíně, Táboře, Českých Budějovicích, Plzni, Praze, Šumperku, Hradci Králové, Ostravě, Havířově, Brně a ve Žďáru nad Sázavou.

Spirituál kvintet, Hradišťan a Dagmar Pecková během koncertů zahrají a zazpívají každý zvlášť, připravují ale i několik společných skladeb napříč hudebními žánry. Kromě léty prověřených hitů se diváci můžou těšit i na zcela nové úpravy známých písní, které si účinkující nachystali speciálně pro toto turné.

První koncert se uskuteční 29. března v Prostějově. Trojice několikaměsíční turné zakončí vystoupením 12. října ve Žďáru nad Sázavou. Některé koncerty jsou již vyprodány.

Foto archiv dagmarpeckova.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!