Kryštof se po odmlce vrátí na festivaly a otevřenou scénu! K turné JenomPísničky přidává speciální koncert na valtickém zámku

Kryštof se po odmlce vrátí na festivaly a otevřenou scénu! K turné JenomPísničky přidává speciální koncert na valtickém zámku 

K letošnímu létu na českých pódiích bude znovu patřit stálice tuzemského hudebního rybníčku, kapela Kryštof. Podívá se na tradiční místa, letní festivaly a v rámci svého turné JenomPísničky i na zahradu státního zámku Valtice.

Divadelní show, která úspěšně plnila přední české scény, bude mít překvapivý přídavek. Kromě toho, že se havířovská skupina vrátí po letech kempů na tradiční české festivaly, chystá i bonusový koncert na valtickém zámku. Podle kapely nepůjde 9. srpna o klasické festivalové vystoupení, ale spíš intimní show bez velkolepé výpravy.

"Bude se hodně hrát, ale i povídat. Prostor dostanou akustické verze písní, vyprávění a publikum," přibližují pánové Krajčo, Kuluris, Arichtev, Dominik, Hofmann, Kyjonka a Grigoriadis podobu koncertu.

Kryštof v poslední době těšil své fanoušky singly Naviděnou nebo Nesmím zapomenout (Mámě). Posledními deskami několikanásobných držitelů Českého slavíka i ceny Anděl zůstávají čtyři roky starý Srdcebeat a best of album 25 oslavující výročí pětadvaceti let na scéně.

Vstupenky na koncert ve Valticích jdou do prodeje v neděli 24. března v síti Ticketstream.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!