SOUTĚŽ: Evropa 2 posedmé předá své hudební ceny. Vítězům zahrají Chinaski nebo finští The Rasmus

SOUTĚŽ: Evropa 2 posedmé předá své hudební ceny. Vítězům zahrají Chinaski nebo finští The Rasmus 

Forum Karlín bude ve čtvrtek 21. března hrát červenými a modrými barvami. Na afterparty po předání hudebních cen Evropy 2 dorazí Chinaski nebo kapela The Rasmus. Máme pro vás lístky!

The Rasmus přiletí na pražský koncert až z Finska. Za svých pětadvacet let kariéry vydala formace kombinující alternativní, pop či dark rock přes deset studiových nahrávek a mezi roky 2003 a 2005 pravidelně patřila na špice světových hitparád. V karlínské hale určitě zazní například hity First Day of My Life, No Fear nebo In The Shadows.

O pár let starší jičínská kapela Chinaski doplní The Rasmus v nové sestavě, která už rok brázdí vody české pop music bez bratrů Škochů, Petra Kužvarta nebo Otakara Petřiny mladšího. Vítězové ceny Anděl z roku 2005 a 2007 rok po výrazné změně v obsazení přitvrdili a údajně letos chystají novou desku. Ve Foru fanoušci ale pravděpdobně uslyší ještě tradiční kombinaci starších 'klubových hitů' a mainstreamových melodií.

Celý večer pak zahájí originální bubenická show v podání Tokhi & The Groove Army. Tvorba jednadvaceti umělců vychází ze žhavých latinskoamerických rytmů jako je například brazilská samba.

Na scéně pochopitelně nebudou chybět ani stálice z Evropy 2. Na afterparty tak dorazí Leoš Mareš, Patrik Hezucký a další. Brány Fora Karlín se ve čtvrtek 21. března otevřou v 18:00. Koncertní show, která zároveň oslaví devětadvacáté narozeniny rádia, pak začne po osmé hodině večer. Pokud chcete být mezi hosty, zúčastněte se naší soutěže na Facebooku!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!