Rockový slunovrat představil svého headlinera. Do řevnického lesního divadla dorazí Royal Republic

Rockový slunovrat představil svého headlinera. Do řevnického lesního divadla dorazí Royal Republic  

Festival Rockový slunovrat letos oslaví své 13. narozeniny. A při té příležitosti se organizátoři rozhodli sáhnout po skutečně výrazném headlinerovi. Do řevnického lesního divadla dorazí švédská energická kapela Royal Republic.

Čtyřčlenná kapela Royal Republic je součástí hudební scény již od roku 2007. Díky své tvorbě a neobyčejnému temperamentu se vypracovala z malých klubů na pódia nejvýznamnějších hudebních festivalů. Na svém kontě má tři studiová alba, ty však brzy rozšíří čtvrtý přírůstek. Nová nahrávka má vyjít totiž na jaře tohoto roku, což znamená, že se návštěvníci Rockového slunovratu dočkají i zbrusu nových písní.

Koncert Royal Republic na Rockovém slunovratu bude totiž součástí tour, kterou kapela plánuje na podporu nové desky. Řevnický festival proběhne 31. května a 1. června. A již nyní je jasné, že se fanoušci dočkají energické show i sympatického projevu, který je pro tyto švédské hudebníky tak typický. Festival nabídne na třech pódiích ještě mnoho dalších hudebních interpretů.

Do Lesního divadla v Řevnicích u Prahy se chystá kromě Royal Republic také Gaia Mesiah, Skyline, Horkýže Slíže, N.O.H.A., Vosí hnízdo, Sto zvířat, Slaphash či Glad for Today. Chybět nebudou ani interpreti ze zahraničí. Dorazí německá formace Itchy i španělská partička Auxili. Festival letos opět podpoří naděje české hudební scény.

Vstupenky na festival jsou k dostání v internetovém předprodeji na oficiálních stránkách festivalu. Zájemci je v současné době seženou za 490 korun.

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lesní divadlo v Řevnicích nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!