Fun Lovin‘ Criminals přivezou do Prahy nové album Another Mimosa

Fun Lovin‘ Criminals přivezou do Prahy nové album Another Mimosa 

Po dlouhých deseti letech se newyorská kapela Fun Lovin‘ Criminals fanouškům hlásí s novou studiovou deskou. Ta nese název Another Mimosa a vyšla v pátek 18. ledna. Živě ji skupina představí i českým fanouškům.

„Another Mimosa je pokračováním dlouhé tradice, v níž vzdáváme s Fun Lovin‘ Criminals hold těm skvělým skladatelům a muzikantům, kteří dali naší muzice základ, tedy těm, na jejichž ramenou stojíme,“ představuje novou desku frontman kapely Huey Morgan, „s pokorou přinášíme našim fanouškům koktejl namíchaný z námi milovaného hip hopu, soulu, rocku i jazzu.“

Na desce nabízí Fun Lovin‘ Criminals nápaditých verzí písní od autorů a interpretů, jako jsou Bobby Womack, Tom Petty, Freddie King, Ice Cube či Neil Diamond. Nechybí ale ani ohlídnutí za vlastní minulostí, a to v písních Unlimited a Southside. Fanoušci se ale dočkají i zbrusu nového singlu Sunset.

Nejen nové album, ale také humor a nadhled sobě vlastní přijedou Fun Lovin‘ Criminals představit českým fanouškům, a to 13. března 2019, kdy vystoupí v pražském Foru Karlín. Koncert v české metropoli bude jejich první zastávkou evropské části turné Another Mimosa. Vstupenky na koncert jsou k dostání v internetovém předprodeji.

Foto: Tom Barnes

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!