SVŠ Music Star a Metrem na Čarodějáles znají vítěže

SVŠ Music Star a Metrem na Čarodějáles znají vítěže 

Organizátoři letošního ročníku brněnského festivalu Čarodějáles dali i pro tento rok šanci začínajícím studentským kapelám si zasoutěžit a bojovat o místo v hlavním programu festivalu. Obě vyhlášené sootěžě - tedy jak SVŠ Music Star, tak Metrem na Čarodějáles už znají své vítěze.

V soutěži Metrem na Čarodějáles se stala vítězem brněnská partička The Hydes. Představí se na stage "Starobrno stupeň" ve 14.30 hodin. Dostanou tak jedinečnou příležitost zahrát si na stejné stage jako hlavní headlineři festivalu jako třeba Kryštof  či Vojtěch Dyk. Tato indie - pop kapela s výhradně českými texty kladoucí velký důraz na poetiku. Jejich hudební vyznění je úzce spjato s rockovou výbušností, zpěvností, chytlavostí a zároveň s intimností podání jednotlivých písní.

The Hydes mají za sebou hraní s prověřenými jmény české klubové scény jako jsou: Sunflower Caravan, Scissorhands, Charlie Straight, The Roads, Annie’s Trip, Volant, Dukla Vozovna, The Pure, atd…z festivalů zahráli například na následujících: Studnice fest, Praděda fest, Warm up Majáles Brno, Warm up Majáles Pardubice.

SVŠ Music Star na plné čáře vyhrála kapela z Přerova - Ginger. Bude otevírat celý festival už ve 14:00 hod na stage "SVŠ stupeň". Na stejném podiu vystoupí například Visací zámek, Boyce Avenue (USA) a Xavier Baumaxa s hostem Zadáci.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!