Passenger v rámci komorního turné zavítá také do Prahy. Představí album Runaway

Passenger v rámci komorního turné zavítá také do Prahy. Představí album Runaway   

Michael David Rossenberg, jehož zná hudební svět pod jménem Passenger, se v dubnu vrátí do české metropole. Fanouškům představí svou aktuální desku Runaway.

Passenger se aktivně věnuje hudbě již mnoho let, výraznější pozornost k sobě však přilákal až veleúspěšným rozchodovým hitem Let Her Go v roce 2012. Od té doby se několikrát představil i českému publiku. A nyní se vrací, aby během svého komorního klubového turné živě předvedl svou aktuální desku Runaway, pro níž čerpal inspiraci v přírodě i ve svých vzpomínkách na dětství.

Čtyřiatřicetiletý hudebník ve své tvorbě vždy kombinoval dvě stránky – intimnější písničkářskou a popově velkolepou. Podmanivé melodie a velkorysé refrény hrají prim i na desce Runaway. „Pro někoho je pop sprosté slovo, ale pro mě je pop vším, co má chytlavou melodii. Navíc všechny mé oblíbené písně mají chytlavou melodii,“ vysvětluje Passenger.

Pražský koncert Passengera se uskuteční 16. dubna v pražském klubu Roxy. Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji. Zájemci seženou jeden lístek za 795 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!