Kapela Mydy Rabycad chystá vydání nového alba i grandiózní show pro pražské fanoušky

Kapela Mydy Rabycad chystá vydání nového alba i grandiózní show pro pražské fanoušky  

Turné po USA či obrovské koncerty na Colours of Ostrava a Metronome Festivalu. Kapela Mydy Rabycad ani po úspěšném roku 2018 neotálí a na ten příští má podobně velkolepé plány.

Mydy Rabycad mají v plánu vydat svou čtvrtou studiovou nahrávku, kterou budou chtít navázat na úspěch loňského alba M.Y.D.Y. Novinková deska má vyjít v druhé polovině roku. Přestože se to zdá ještě v nedohlednu, stále oblíbenější elektropopová formace má již nyní jasno, kdy svou desku pokřtí. Chystá totiž speciální koncert v pražském Foru Karlín. "Už teď víme, že to bude obrovský posun oproti show, kterou mohli naši fanoušci doposud zažít. Připravujeme úplně nový koncept stage i vizuální stránky koncertu, celou naši prezentaci pozvedneme na další level," přibližuje producent a klávesista Néro Scartch.

Návštěvníci jediného pražského koncertu, který kapela pro své návštěvníky příští rok chystá, se mohou také těšit na mnoho hostů z řad hudebníků i blízkých prátel a kolegů kapely. Samozřejmě že nebudou chybět ani nové kostýmy, které budou navázány na aktuální album. "Hlavní je pro nás to, že velikost pódia a sálu ve Foru Karlín je ideální, abychom tam dokázali uskutečnit téměř všechno, co jsme kdy v rámci naší show chtěli udělat," vysvětluje Žofie Dařbujánová, rusovlasá zpěvačka a frontmanka Mydy Rabycad.

Samozřejmě že klíčovým momentem koncertu, který se uskuteční 22. listopadu 2019, bude křest čtvrté řadové desky. Její název i další podrobnosti zůstávají ale zatím tajemstvím. "Chceme natočit koncepční album a zatím to vypadá, že bude žánrově zase dost odlišné," říká Scartch. A multiinstrumentalista Mikuláš Pejcha dodává: "Od ledna začneme na albu intenzivně pracovat kolektivně jako celá kapela. Songy tak získávají výslednou unikátní tvář, která se vždycky projeví až ve chvíli, kdy na písních děláme jako tým."

Kromě toho se kapela chystá na koncertní šňůru po Jižní Koreji i po Švýcarsku. V jihokorejském Saulu vystupovala již dříve a vzpomíná na něj dodnes. "V Jižní Koreji nás minule zaujala hlavně reakce fanoušků. Byli úplně skvělí a naprosto šílení. Moc se na to těšíme a doufáme, že se znovu setkám s podobnými ohlasy," vzpomíná baskytarista Honza Drábek.

Vstupenky na koncert jsou k dostání již nyní, a to v limitované edici 200 kusů za zvýhodněnou cenu 420 korun. Po jejich vyprodání se cena vyšplhá na 480 korun.

Foto: Petr Klapper/Colours of Ostrava

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!