Vagamundos vandrují po republice. Trojice Liška, Révai a Bernard beseduje o svých cestách po střední Americe

Vagamundos vandrují po republice. Trojice Liška, Révai a Bernard beseduje o svých cestách po střední Americe 

Říkají si Vandráci - Vagamundos. Herci Pavel Liška, Jan Révai a režisér Hynek Bernard čtvrt roku cestovali po střední Americe a nyní, společně s pořadem v jedné české komerční televizi, přibližují své zážitky divákům v obcích a městech.

Kdo by nechtěl prázdniny na Panamě, v džunglích Kostariky, Nikaragui či nebezpečném Hondurasu a dalších zemích. S kamerami a foťáky chtěli poznat tamní kulturu, místní legendy a prožít ono klasické dobrodružství jako z románu.

Ve svém cestopisném formátu, se kterým se objeví například ve BrněFrýdku-Místku, Prostějově nebo Žďáru nad Sázavou, seznámí trojice umělců publikum se zajímavostmi, které se nevešly do zmíněného televizního pořadu a samozřejmě odpoví na zvídavé dotazy či připojí svůj podpis na dárkové předměty a fotografie.

Trojice se vydala za dobrodružstvím na vlastní pěst, aniž by věděla, co je čeká. S cestováním v takové míře neměla velké zkušenosti a pouze doufala, že stejně jako je budou zážitky ze zahraničí bavit i diváky. Ve vlastním projektu Vagamundos se pánové rozhodli angažovat po natáčení dokumentu Moto cestou necestou.

“Nade vším by měl být cítit humor, radost a svoboda,” přibližuje besedy herec Pavel Liška. Pánové se zkrátka chtějí o své netradiční vyprávění podělit. Setkání a povídání o cestách by měla stát za to. Lístky na zastávky koupíte v síti Ticketstream.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!