Mladý australský talent Jacob Lee míří poprvé do Česka

Mladý australský talent Jacob Lee míří poprvé do Česka 

Jeden z nejnadějnějších objevů australské hudební scény Jacob Lee se chystá na turné po Evropě. 22. ledna dorazí i do České republiky, kde se představí v pražském Café v lese. „Australský Ed Sheeran“, jak bývá Lee označován, tak navazuje na sérii hudebních úspěchů v mediálním světě.

Jacob Lee, teprve čtyřiadvacetiletý australský skladatel, kytarista a zpěvák, přiveze v lednu do Prahy svou bohatou směsku hudebních prvků a stylů vycházejících především z popu. Jeho uhrančivý hlas a přesvědčivá hra na kytaru v kombinaci s líbivými melodiemi zazní 22. ledna příštího roku ve vršovickém Café v lese.

Lee má za sebou úspěšnou účast v australské verzi soutěže The Voice, pyšní se také úspěchy ve virtuálním světě – jeho skladby mají na Youtube přes dvacet milionů zhlédnutí a na Spotify dosáhl přes pět milionů streamů.

Hudební kariéru začal Jacob Lee roku 2014, kdy se účastnil soutěže The Voice a kdy také vydal svůj debutový singl Chariot. V roce 2016 následovalo vydání jeho prvního EP pojmenovaného Sine Qua Non. Loni vydal Lee své druhé EP Clarity a začal zveřejňovat skladby z chystaného debutového alba Philosophy, které by mělo vyjít ještě letos. Jacob se také intenzivně angažuje v osvětové kampani proti šikaně Ghost Campaign.

Vstupenky na jeho první pražské vystoupení jsou v předprodeji za 350 Kč. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Café V lese nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Café V lese

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!