Lenny zve na turné singlem a videoklipem Home

Lenny zve na turné singlem a videoklipem Home 

Zpěvačka Lenny potěšila fanoušky již druhou nahrávkou z připravované studiové desky. Singl Home, k němuž natočila i videoklip, představí živě na turné, které odstartuje 24. listopadu v Hradci Králové.

Na turné, které završí Lenny 1. prosince v pražském Foru Karlín, se návštěvníci dočkají jak několika novinek, tak osvědčených hitů. Chybět nebude samozřejmě ani nejčerstvější novinka Home, podmanivá skladba, která nezapře zpěvaččin klasický osobitý rukopis. Producentem písně se stal Ondřej Fiedler, jenž spolu s Lenny natočil i debutovou desku Hearts.

„Píseň Home vznikala v Berlíně jako jakýsi experiment spolu s dalšími dvěma muzikanty,“ představuje singl oblíbená zpěvačka, „ačkoliv jsme prapůvodní verzi složili spolu, finální podobu jsem si přesto musela vysedět u piana. Potvrdila jsem si tím teorii, že věci, o kterých chci psát, za mě stejně neřekne nikdo jiný. Hudba už mě zavedla na různá místa po celém světě, ale vždycky se nejraději vracím domu. Můžu cestovat kamkoliv, ale nikdy to nepřeruší vazby s mojí rodinou a přáteli. Mám je v srdci, a tudíž jsou všude se mnou.“

Videoklipu k písni se chopil režisér Ruy Okamura. Hlavní hrdina se v něm dostává do situace, v níž je nezbytná pomoc jeho bližnímu. Lenny se ve své videoklipu vůbec neobjeví. A to je to, co ji na námětu zaujalo. „Chtěla jsem ve své tvorbě poprvé uplatnit námět, kde bych nevystupovala jako jedna z hlavních postav,“ vysvětluje zpěvačka, „s Ruyem se známe už od dětství a já jeho tvorbě moc fandím. Má velký talent vymyslet skvělé náměty s pointou, které se diváka přímo dotknou.“

Hned s několika novými písněmi tak Lenny zavítá také na podzimní koncertní turné. To odstartuje 24. listopadu v Hradci Králové. Pokračovat bude koncerty v Ostravě, dvojákem v Brně a show ve Foru Karlín, která koncertní šňůru uzavře. „Při vymýšlení konceptu koncertů jsem hodně čerpala z toho, co lidi nejvíc oslovilo při mých předchozích vystoupeních. Mým cílem je, aby si domů odnášeli především zážitek, o to jde na koncertech hlavně,“ dodává zpěvačka.

Termíny turné:

Foto: Hana Knížová

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!