Backstreet Boys jsou zpět! Lákají na novou nahrávku i na velké halové turné

Backstreet Boys jsou zpět! Lákají na novou nahrávku i na velké halové turné  

Jeden z nejúspěšnějších boy bandů o sobě dává opět vědět. Backstreet Boys ohlašují vydání nového alba i největší halové turné za posledních osmnáct let své hudební kariéry. V rámci něj se vrátí také do České republiky.

Nové album kapely Backstreet Boys vyjde již 25. ledna 2019 s názvem DNA. Již nyní si mohou fanoušci poslechnout nový singl Chances, pod nímž jsou podepsáni Ryan Tedder a Shawn Mendes. Živě nejen tuto píseň, ale celou studiovou nahrávku představí fanouškům na velkém DNA World Tour, v rámci něhož v průběhu tří měsíců vystoupí po celé Evropě i Severní Americe.

V rámci turné se kapela zastaví také v České republice. Fanoušci se ji dočkají 22. června 2019, kdy vystoupí v pražské O2 areně. „Naše cesta pokračuje a je ještě hodně toho, co je potřeba udělat. Žijeme další kapitolu, která ještě nebyla řečena, a to je velmi vzrušující,“ těší se zpěvák kapely Brian Littrell.

Deska DNA je společným dílem kapely, do níž však každý ze členů přinesl svůj vliv. „To je to, co na tomhle albu miluju,“ vysvětluje další z členů Kevin Richardson, „byli jsme schopni přenést všechny naše vlivy a styly do jednoho souvislého díla. Tyto písně jsou skvělou reprezentací toho, kdo jsme jako jednotlivci, a kdo jsme jako skupina. Je to naše DNA. Jsme na něj opravdu hrdí.“

A Howie Dorough dodává: „Díky všem úspěchům a pádům jsme se během 26 let naší kariéry naučili, že to není o nás jako o jednotlivcích, ale o tom, co je pro skupinu nejlepší.“ Vstupenky na koncert jdou do internetového předprodeje 16. listopadu. Zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 1290 do 2450 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!