Heroes Gate 21 představí nejlepší bojovníky MMA, K1 i boxu

Heroes Gate 21 představí nejlepší bojovníky MMA, K1 i boxu 

To nejlepší z bojových sportů MMA, K1 i boxu. V pražské aréně Sparty se uskuteční 21. pokračování kulturně společenské akce Heroes Gate 21. Galavečer bojových sportů proběhne v pátek 26. října od 18 hodin.

Galavečer bojových sportů Heroes Gate 21, který se v pátek bude konat již po jednadvacáté, si klade za cíl propagovat box a další bojové sporty v České republice. Akce se však také snaží poukázat na volní vlastnosti bojovníků a seznámit veřejnost s pravidly bojů MMA, K1 a boxu a tím kladně působit zejména na mládež.

Heroes Gate 21 proběhne od 18 hodin v pátek 26. října v aréně Sparty v Podvinném mlýně. V rámci akce je naplánováno celkem deset zápasů, ve kterých se představí ti nejlepší domácí i zahraniční bojovníci. Zápasů se zúčastní několikanásobní mistři světa i Evropy v jednotlivých váhových kategoriích. V titulovém zápase se utkají Matěj Kozubovský s Danielem Vítovcem. V dalších zápasech pak budete moct sledovat například Michala Krčmáče, Honzu Rudolfa, Josefa Víta, Jardu Poborského a další. V doprovodném programu vystoupí vybraní sportovci z méně známých sportů, které návštěvníkům představí. 

Vstupenky na 21. pokračování galavečera bojových sportů Heros Gate 21 lze zakoupit přes ticketstream.cz. Základní vstupné se pohybuje od 599 Kč do 699 Kč, V.I.P. lístky pak od 899 Kč do 5000 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Unyp Arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!