Ráj pro milovníky sladkého. Čokoládový festival putuje po 15 městech republiky

Ráj pro milovníky sladkého. Čokoládový festival putuje po 15 městech republiky 

Mlsné jazýčky si přijdou na své na Čokoládovém festivalu, který se do konce března příštího roku zastaví v patnácti českých městech. Nejblíže na akci můžete zamířit od 26. do 28. října do zámku ve Valticích.

Na každém z Čokoládových festivalů nebudou samozřejmě chybět degustace kakaové pochoutky. Zároveň se návštěvníci mohou těšit na výstavu, na níž se dozví o dlouhé historii této sladkosti, nebo si vyzkouší z čokolády něco uvařit. Čekají je také workshopy a doprovodný program, který bude zahrnovat hudební a taneční vystoupení či prezentaci různých receptů.

Nejbližší termín události je již o tomto víkendu, od pátku 26. do neděle 28. října, kdy festival bude hostit valtický zámek. Následně se přesune na ostravské výstaviště Černá louka, kde bude otevřený o víkendu mezi 2. a 4. listopadem.

Během zimy a jara ho bude možné navštívit také v Ústí nad Labem, Praze, Příbrami, Karlových Varech, Pardubicích, Zlíně, Lysé nad Labem, Teplicích, Olomouci, Českých Budějovicích, Plzni, Turnově a nakonec během posledního březnového víkendu v Hodoníně.

Plné vstupné na akci činí 60 Kč, snížené 40 Kč. Děti do 6 let a držitelé průkazu ZTP mají vstup zdarma.

Foto archiv ČokoFestu

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!