Workshopy žonglování, akrobacie, kouzelnická i dechberoucí akrobatická vystoupení – do Centra Černý Most přijede cirkus

Workshopy žonglování, akrobacie, kouzelnická i dechberoucí akrobatická vystoupení – do Centra Černý Most přijede cirkus 

‚Unexpected Circus‘ v Centru Černý Most v Praze pobaví děti i dospělé. Od 12. do 21. října si zde zájemci budou moci vyzkoušet klasické i netradiční cirkusové triky – od žonglování až po akrobacii na kruzích či šálách. Kromě toho je připraven doprovodný program pro všechny malé kouzelníky a herce, pro dospělé pak slevová knížka.

Od 12. do 21. října zažijete v Centru Černý Most spoustu cirkusové zábavy v moderním pojetí. Během deseti dnů si mohou návštěvníci vyzkoušet akrobacii na šálách a kruzích, žonglování s míčky, talířky, kuželkami nebo poi, což je forma žonglování, při které se točením míčků připevněných na provázcích vytváří motivy kruhových obrazců. Součástí akce ‚Unexpected Circus‘ budou také akrobatické show na velkém heliovém balóně, kruzích a šálách, kouzelnická vystoupení, workshopy či divadelní a loutková představení.

Z nabitého programu zaujme především cirkusový průvod (viz obrázky níže), který se uskuteční v pátek 12. a 19. října. Během něj se po centru budou procházet tanečníci, akrobati a žongléři ze skupiny Amanitas. Cirkusový průvod zakončí na Central Plaza originální taneční show. Víkendy pak přinesou akrobatická čísla. V sobotu 13. a 20. října od 15 do 18 hodin se kromě cvičení s kruhy Hula Hoop mohou malí i velcí zúčastnit také workshopu akrobacie za dozoru lektorek z AIRGRYM.cz, které si také připravily na sobotní odpoledne akrobatické vystoupení. Ve dvou časech, od 14.45 a poté od 18.15 hodin, se v prostorách food courtu Centra Černý Most bude na šálách či kruzích vznášet Bára Bartoňová a Martina Illichová. Akrobacii na šálách můžete zhlédnout 13. října, akrobacii na kruzích pak 20. října.

Na další jedinečnou akrobatickou podívanou se mohou návštěvníci těšit od čtvrtka do neděle vždy od 18.30. Akrobatka předvede ve výšce 40 metrů nad zemí na speciálním heliovém balónu nafouknutém do průměru 6 a půl metru neskutečné vystoupení. K naplnění tohoto obřího balónu je zapotřebí 165 m3 helia, stejné množství se vejde do 14 tisíc balónků. Show se bude konat u Západního vstupu do Centra.

Pondělní večer 15. října se bude nést ve znamení ‚Unexpected Dinner‘. Cirkusový večer se speciálními efekty a občerstvením jen pro zvané hosty bude probíhat od 21 hodin v restaurační zóně. Večerem bude provázet principál a VIP hosté budou moci zhlédnout vystoupení řady kapel, trapnomága, ale také akrobatické kousky Dua Štauberti, kteří na největším cirkusovém festivalu na světě v Monte Carlo obsadili druhé místo. Každý, kdo se stane členem věrnostního programu Centra Černý Most, se může zapojit do soutěže o 2 vstupenky na speciální VIP show. Soutěž bude probíhat na Facebooku Centra Černý Most.

Zábavná akce Unexpected Circus bude probíhat od pátku 12. října do soboty 21. října. V prostředí Centra Černý Most v Praze si můžete vyzkoušet žonglování, akrobacii na šálách či kruzích a zhlédnout akrobatická vystoupení. Při kouzelnických představeních se přenesete do magického světa čar a kouzel. Koncem cirkusového týdne (18. 10. – 21. 10.) dospělé pak určitě potěší slevová knížka s více než 71 slevovými kupóny. K dispozici bude od 10. října u hostesek či infostánku nebo také v elektronické podobě.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Program Unexcpected CircusProgram Unexcpected Circus
 

Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!