Bastille se vrací na místo činu! Do Prahy dovezou zbrusu nové songy

Bastille se vrací na místo činu! Do Prahy dovezou zbrusu nové songy  

Bastille se po třech letech vrátí do české metropole, aby svým fanouškům představili nové písně. Ty kapela nabídne na koncertu ještě předtím, než se nová studiová deska dostane do fyzických i online obchodů.

Still Avoiding Tomorrow Tour odstartují Bastille již 27. ledna v Dublinu. Následovat bude série koncertů po Velké Británii, aby se v polovině února kapela přesunula na pevninskou Evropu. Návštěvníci této koncertní šňůry budou moci slyšet zbrusu nové songy ještě předtím, než je Bastille oficiálně vydají.

„Většinu loňského roku jsme strávili prací na nových písních, které jsme následně v různých verzích hráli na koncertech. Takže jsme nadšení z toho, že hotové skladby konečně představíme,“ těší se na koncertní turné charismatický frontman Dan Smith. Návštěvníci koncertů se ale jistě dočkají i starších hitů, včetně písně Pompeii z debutové desky Bad Blood, jíž na YouTube zhlédlo již přes 450 milionů lidí. Naposledy na sebe kapela výrazněji upozornila spoluprací s producentem Marshmello, s nímž vydala jeden z největších letních hitů Happier.

Do Prahy zavítá kapela po třech letech od svého úspěšného koncertu ve Foru Karlín. Na místo činu se vrátí ve čtvrtek 21. února 2019. Vstupenky na koncert jdou do prodeje 5. října v 10 hodin. Návštěvníci je seženou za 890 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!