Sevdaliza se vrací do české metropole. Tentokrát ji přivítá Lucerna Music Bar

Sevdaliza se vrací do české metropole. Tentokrát ji přivítá Lucerna Music Bar 

V únoru beznadějně vyprodala pražské Futurum. V listopadu se vrátí zpět do české metropole, aby svůj úspěch zopakovala. Řeč je o holandsko-iránské umělkyni Sevdalize, která dojede českým fanouškům představit své nové EP The Calling.

Sevdaliza je součástí trip hopové scény teprve krátce. Svou debutovou nahrávku vydala minulý rok s názvem ISON, fanoušky na něm okouzlila nejen svým výjimečným hlasem, ale rovněž originalitou. „Nikdo to totiž nedělá tak jako Sevdaliza,“ lákají na koncert organizátoři, „ISON, které koprodukoval Mucky a na kterém slyšíte bujné smyčce Mihai Puscoiu, se do žánru trip-hopu položilo naplno, jako by to byla inkarnace Martiny Topley-Bird z období The Blue God.“

Letos v dubnu pak Sevdaliza pokračovala s EP The Calling, které přináší celkem sedm nových skladeb. I to se naplno věnuje žánru trip-hopu. Jde spíše o destilaci soundu a žánru. „Sevdalizin hlas tady evokuje to nejlepší z trip-hopu – bohatost Tracey Thorn, tremolo Nicoly Hitchcock a navíc techniku zpěvu typickou pro její iránské kořeny,“ dodávají organizátoři.

Vstupenky na koncert, který se uskuteční 30. listopadu v Lucerna Music Baru, jsou k dostání v internetovém předprodeji, a to za 590 korun. Na místě si v den konání show zájemci ještě o stokorunu připlatí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!