Komunál natočil nový videoklip spolu se svými fanoušky. Teď chystá podzimní turné

Komunál natočil nový videoklip spolu se svými fanoušky. Teď chystá podzimní turné  

Nu-metalová kapela Komunál, dříve známá pod názvem Komunální odpad, ukončila svou festivalovou šňůru a hned se chystá na další. Již na počátku října totiž vyrazí na turné, během něhož navštíví na dvacet českých i moravských měst.

Kapela Komunál nedávno svým fanouškům představila novou píseň Zapalte nás. K ní natáčeli i videoklip, s čímž jim pomohlo mnoho jejich fanoušků. “Vytvořili jsme společně dobrý materiál a celkový výsledek je již v rukou režie,” vzkázal zpěvák skupiny Luboš Suchánek svým fanouškům, “každý z vás byl spojovacím článkem při realizaci klipu. A věřím, že to tak bude i v budoucnu, že si tu energii budeme vzájemně předávat dál.”

Komunál zahájí svou koncertní šňůru s názvem Best of Tour 6. října v Pěnčíně u Turnova. V průběhu dalších tří měsíců pak objedou ještě dalších dvacet zastávek, v rámci nichž nevynechají Brno, Pardubice, Kolín, Ostravu ani Zliv. Turné pak ukončí v Čisté u Mladé Boleslavy, a to chvíli před Štědrým dnem - 22. prosince. 

Skupina slibuje první tour s prodlouženým koncertním setem. Navíc s sebou přiberou i speciálního hosta, kterým se stane turnovská kapela De Bill Heads. “Slibujeme, že si z koncertů odnesete i trošku bývalé ‘retor tour’, ale budou i nové skladby a připravujeme novou scénu,” dodává Komunál. Vstupenky na jednotlivé zastávky jsou k zakoupení v internetovém předprodeji síti Ticketstream. 

Foto: facebook.com/KomunálníOdpad 

Termíny Best Of Tour 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!