Arakain si na podzimním turné připomenou dvacet let od vydání alba Apage Satanas

Arakain si na podzimním turné připomenou dvacet let od vydání alba Apage Satanas 

Česká metalová kapela Arakain ma v plánu od října do prosince navštívit dvanáct měst po celé republice. Slibuje unikátní program. Jako hosta si Arakain pozvali kapelu Forrest Jump.

Nadcházející turné metalistů Arakain má ambici vrátit se ke kořenům. Chtějí v rámci podzimní šňůry připomenout, že už uplynulo dvacet let od vydání jejich "stěžejní desky" Apage Satanas (1998). Z toho vyplývá, že hlavní kostrou podzimních setlistů by měly být právě fláky z již zmíněné sedmé řadové desky

Na turné bude Arakainům sekundovat hardcorová kapela Forrest Jump z Bučovic. Banda funguje od roku 2001 a má na kontě sedm alb. Za sebou má už pár podobných úspěchů jako je tento: účast na několika ročnících festivalu Masters of Rock nebo na Metalfestu a v minulosti Forrest Jump předstakovali kapelám jako Waltari nebo Hypocrisy.

Turné se strhne 5. 10. ve Znojmě. Následují zastávky v Biskupicích, Krnově, Táboře; nevyhnou se ani Olomouci, Plzni a Praze. Zastávky bude uzavírat koncert ve Velkých Pavlovicích, který se uskuteční 15. 12. 

 

Termíny podzimní Apage Satanas Tour 2018: 

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!