Nové skladby i klasické hity v intimní atmosféře. To slibuje turné Mira Žbirky

Nové skladby i klasické hity v intimní atmosféře. To slibuje turné Mira Žbirky  

Již brzy vydá zpěvák Miro Žbirka svou novou studiovou desku Double Album, která vznikla v legendárním londýnském studiu Abbey Road. Tu vyjede představit a pokřtít na krátké turné, během něhož vystoupí také v Hradci Králové, Brně a Praze.

“Po studiové práci a nahrávání si konečně užiju živé hraní a na kluby se těším o to víc, že je v nich vždy skvělá atmosféra a přímý kontakt s publikem,” těší se zpěvák Miro Žbirka na své koncertní turné, na němž představí i pokřtí novou nahrávku Double Album. Na ní spolupracoval s producentem Robem Cassem a hvězdnými britskými muzikanty. 

Česká část turné, na němž si budou moci návštěvníci užít nové skladby i klasické hity Mira Žbirky, odstartuje 25. října v pražském Lucerna Music Baru. Následovat bude 27. října Klub Denoche v Hradci Králové, 29. 10. brněnské Sono Centrum. “V klubových prostorách budou mít fanoušci oproti koncertům v halách a na festivalech možnost poslechnout si nové skladby i klasické hity v intimní atmosféře a získat jako první nové podepsané slovensko-anglické dvojalbum,” láká zpěvák. 

Vstupenky na exkluzivní klubový koncert v Hradci Králové jsou k dostání v internetovém předprodeji sítě Ticketstream, a to za 890 korun. 

Foto: Archiv Mira Žbirky

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: Mood

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!