Nicole Moudaber dorazí se svou tech-housovou náloží po dvou letech zpět do Brna

Nicole Moudaber dorazí se svou tech-housovou náloží po dvou letech zpět do Brna 

Legenární DJka Nicole Moudaber vystoupí v rámci klubové noci Elektra v brněnském klubu Fléda. Její vizuálně propracovaná show je naplánovaná na 27. září.

Nicole Moudaber je DJka se světovým renomé. Pravidelně se vrací na pódia významných klubů i festivalů jako Glastonbury nebo Coachella a její charakteristický styl s žánrovými přesahy, k jehož hledání vedla nesnadná ceta, oceňují jak fanoušci, tak hudební kritika. V branži taneční hudby se dokázala prosadit i skrze fakt, že jde o oblast, které dominuje mužské pohlaví. 

 

Moudaber – původem z Libanonu – začínala jako promotérka v oblasti taneční hudby. Svou vlastní hudbu začala produkovat až v Londýně a postupem času její jméno začalo rezonovat i mimo britské ostrovy. Důležitou roli sehrál v její kariéře DJ Carl Cox, s jehož vydavatelstvím Intec Digital Moudaber navázala spolupráci. Pod záštitou této a mnoha dalších vydavatelstkých platforem vydala desítky singů, mixtapů, remixů, EP a jednu dlouhohrající nahrávku Believe (2013). Mimoto je také zakladatelkou vlastního labelu Mood Records.

Nicole Moudaber v minulosti vystoupila v Brně už jednou a to v roce 2016 jako jeden z headlinerů festivalu Apokalypsa.  

 

Foto: DJ Times

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Fléda nabízí i další akce

Místo konání: Fléda

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!