Alex Clare se vrátí do Prahy se svých akustickým albem

Alex Clare se vrátí do Prahy se svých akustickým albem 

Nové akustické album se chystá na podzim představit svým fanouškům britský hudební usazený v Jeruzalémě. Živě vyrazí nové písně představit na turné, během něhož se zastaví rovněž v české metropoli.

Three Days At Greenmout. Tak zní název připravovaného akustického alba, na němž chce zpěvák Alex Clare představit své nejoblíbenější skladby z předešlých tří desek, avšak v akustické podobě. Je libo dubstepovou Too Close v podání kytar a houslí? Není problém! Nahrávka vychází 14. září. Brzy poté předvede britský hudebník neobvyklé aranže svých písní také v Praze. 

Elektronický písničkář Alex Clare již zvládl v minulosti zaplnit Klub Roxy. Přesto dá během svého akustického turné přednost sousednímu Experimentálnímu prostoru NoD, který se se svou intimnější atmosférou pro akustické vystoupení hodí více. Fanoušci se dočkají oblíbených písní, avšak bez dubstepových beatů a drum and bassového náboje, již 25. listopadu.  

Dvaatřicetiletý hudebník zahájil svou hudební kariéru v roce 2010. Jen o rok později vydal své debutové album The Lateness of the Hour, z něhož pochází singly jako Up All Night, Too Close či Treading Water. Po úspěchu prvotiny bylo jasné, že na sebe nenechá druhá nahrávka dlouho čekat. Po třech letech, tedy v roce 2014, se fanoušci dočkali desky Three Hears, o další tři roky pak alba Tail of Lions

Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji za 490 korun. Jako předskokané vystoupí Equals, formace z jižního Londýna, která kombinuje nadčasové písničkářství Jamese Lowema s emocemi a silným hlasem Ade Omotayoema. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: Experimentální prostor NoD

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!