SOUTĚŽ: Hip Hop poprvé ožije v Praze. Máme pro vás 8 lístků!

SOUTĚŽ: Hip Hop poprvé ožije v Praze. Máme pro vás 8 lístků! 

Už o víkendu se příznivci dobrého hip hopu sjedou do Prahy, aby v premiéře vychutnali hvězdy české, slovenské, ale i zahraniční scény. Pokud chcete být u toho, povytáhněte nízko spuštěné kalhoty, narovnejte kšiltovky a vyhrajte 8 vstupenek!

Naši východní bratia se vůbec poprvé podělí o významnou hip hopovou akci. Festival, který na Slovensku navštěvují desetitisíce lidí, konečně dorazí do Čech. Hlavní hvězdou premiérového podniku na Výstavišti bude rodák z newyorského Bronxu, ASAP Twelvyy. Pětiletou tradici Slováci rozšířili minulý rok na Moravu a nyní posílají to nejlepší z česko-slovenské produkce do metropole.

Dorazí například Kontrafakt aka RytmusEgo a DJ Anys. Nebudou chybět ani DJ WichEktorMajk SpiritSeparPil CYzomandias a Sergei Barracuda s Pastorem.

Hip Hop Žije 2018 má pro návštěvníky připravena dvě pódia. Na tom vnitřním si publikum vychutná své oblíbené interprety a také obrovskou afterparty. Venkovní část neboli The Streets zóna bude hostit DJs, graffiti jam, streetdance battle a meet and greet s interprety. Kromě Prahy zavítá Hip Hop Žije 2018 v září také do Ostravy do areálu Dolní Vítkovice.

Nabízíme vám příležitost, jak být u toho. V rukou třímáme osm lístků a myslíme na 4 možné výherce. Stačí jen odpovědět na naši soutěžní otázku a mít trochu štěstí při losování:

Soutěžní otázka: Jaké národnosti je hlavní headliner festivalu?
A) Američan
B) Kanaďan
C) Brit

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na email soutez@informuji.cz. Podmínkou účasti je také označení To se mi líbí naší facebookovské stránce. Soutěžit můžete do čtvrtka 26. července. Z komentářů v pátek ráno vylosujeme výherce, kteří si odnesou 2x dvě vstupenky. Další čtyři lístky potom čekají na soutěžící, kteří svou odpověď odešlou emailem.

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!