Koncert Kodaline se přesouvá! Fanoušci vzali předprodej útokem

Koncert Kodaline se přesouvá! Fanoušci vzali předprodej útokem  

Původně měla irská kapela Kodaline vystoupit v Lucerna Music Baru, jelikož je o vstupenky na koncert ale nečekaně velký zájem, rozhodli se pořadatelé o přesunutí koncertu. Ten se nově uskuteční ve Velkém sálu pražské Lucerny.

Do české metropole dorazí kapela v rámci svého evropského turné, na němž představí fanouškům nové album Politics of Living. To vyjde 10. srpna. První singl Shed a Tear z připravované nahrávky představila ale již 15. června. Poslechnout si ho mohli i návštěvníci Aerodrome Festivalu, kam kapela zavítala na konci června. 

Čeští fanoušci se měli dočkat koncertu kapely Kodaline již v listopadu minulého roku. Skupina však celé turné včetně vyprodaného pražského koncertu zrušila právě kvůli nahrávání nové desky. Nakonec se dočkají až 16. listopadu ve Velkém sálu pražské Lucerny. Vstupenky na koncert jsou k dostání v internetovém předprodeji za 690 korun. Na místě si pak zájemci ještě o stokorunu připlatí.  

Návštěvníci se mohou těšit na skladby ze zbrusu nového alba, od něhož si kapela slibuje mnohé. “Tvrdě na třetím albu pracujeme a nemůžeme být pyšnější na to, co jsme zatím vytvořili. Moc vám děkujeme za podporu, které se nám od vás celá téma dostává,” vzkazovali Kodaline na podzim svým příznivcům, “víme, že máme nejlepší fanoušky na světě a chceme vám nabídnout opravdu to nejlepší. Už se nemůžeme dočkat, až vám nové nahrávky zahrajeme.”

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!