Přehrady Fest láká na kvalitní hudební zážitky i na Pigyádu. Vystoupí Chinaski i Jaroslav Uhlíř

Přehrady Fest láká na kvalitní hudební zážitky i na Pigyádu. Vystoupí Chinaski i Jaroslav Uhlíř  

Na české festivalové scéně se hlásí nový hráč. Svůj premiérový ročník letos totiž odstartuje Přehrady Fest, nad nímž převzala záštitu kapela Chinaski. Uskuteční se na přehradách Slapy a Vranov.

Návštěvníci se mohou těšit na známá jména české hudební scény. Na Přehrady Festu vystoupí kapela O5 a Radeček či zpěváci Tomáš Klus, Marek Ztracený, Voxel, Pokáč a Jaroslav Uhlíř.  Záštitu nad novou hudební akcí převzala skupina Chinaski. Na tu se mohou fanoušci těšit hned v několika podobách. Kromě velkého plnohodnotného koncertu si totiž pro návštěvníky přichystala také vystoupení na unikátní Táborák stagi, na níž budou hudebníci hrát na španělské kytary táborové písně. V okolí stage se budou moci zájemci ohřát u ohně a také si zakoupit buřty. 

Nový hudební festival má i svou festivalovou hymny s názvem Na přehradách, kterou nazpívali Voxel, Tomáš Polák, Jakub Děkan a Pokáč. “Chtěl jsem spojit hlavní téma s odlehčeným letním songem, z toho vznikl původní motiv 'na bazénech je plno, jdeme na přehrady',” popisuje Pokáč, “strašně rád jsem se téhle práce ujal a na Přehrady fest se fakt těším, konečně pořádnej letní fesťák u vody.” 

Součástí akce bude rovněž oblíbený festival pro děti Pigyáda. V Pigy vesničce bude během festivalu probíhat zajímavý program pro děti. Ty se mohou těšit na planetárium, dílničky, kouzelníky, dětské kapely, žonglování, Pigy stezku i na další zábavné aktivity. “Ačkoliv jsme s prasátkem Pigy kamarádi už několik let, tak musím říct, že jeho akce Pigyády jsou rok od roku oblíbenější. Osobně se hlavně těším, až budeme s Pigym kouzlit, protože to je i pro mě jako moderátora vždy výsledek nejistý,” směje se moderátor Pavel Cejnar. 

A samozřejmě, že se budou moci návštěvníci také do sytosti koupat a užívat si vodních radovánek, jako jsou třeba padleboardy, skluzavky a další. Přehrady Fest se uskuteční na Slapech v termínu od 20. do 21. července a na Vranově od 3. do 4. srpna. Vstupenky jsou k dostání za zvýhodněnou cenu 760 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!