Party na zámku? Nový hudební festival Boskofest láká na Tata Bojs i Michala Hrůzu

Party na zámku? Nový hudební festival Boskofest láká na Tata Bojs i Michala Hrůzu  

Na svůj premiérový ročník se v srpnu těší jihomoravský Boskofest, jenž se uskuteční na zámku Boskovice. Láká nejen na hudební zážitky, ale rovněž na výjimečnou atmosféru a krásné prostředí.

Jednodenní hudební akce Boskofest proběhne 4. srpna na zámku v Boskovicích. Pro návštěvníky budou připravena hned dvě pódia. Na hlavní stagi v zámecké zahradě se budou v průběhu celého dne střídat přední české kapely. Chybět nebudou kapely Tata Bojs, Poetika či Ine Kafe, zpěváci Michal Hrůza a Pavel Callta či hudebnice Debbi, držitelka Anděla v kategorii sólová interpretka. “Tvoříme novou tradici hudebního festivalu Boskofest,” lákají pořadatelé.  

Na druhém pódiu na nádvoří zámku se pak zabaví především děti i se svými rodiči. Úsměv na tváři jim vykouzlí komik a kouzelník Richard Nedvěd. A aby těch kouzel nebylo náhodou málo, dorazí i kouzelník Tomasiano. Organizátorům nejde ale jen o festivalový program. “Boskofest není jen o kapelách, ale i o nezapomenutelné atmosféře, kterou tvoří prostředí a návštěvníci akce,” vysvětlují. 

Festival ale nabídne návštěvníkům ještě mnoho jiných výhod. “Boskofest není jen hudební festival, ale díky němu můžete využít slevy na prohlídky zámku a hradu Boskovice, židovské čtvrti nebo vstupu zdarma na radniční věž,” říkají organizátoři. Vstupenky jsou v současné době k dostání v předprodeji sítě Ticketstream za 499 korun. Předprodej končí 30. července. Na místě si pak zájemci připlatí ještě o stokorunu více.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!