Kapela Jelen představila předskokana svého vánočního turné. Kdo s nimi vyrazí na šňůru po Česku?

Kapela Jelen představila předskokana svého vánočního turné. Kdo s nimi vyrazí na šňůru po Česku?  

Skupina Jelen, která nedávno zahájila svou nacpanou festivalovou sezónu, myslí už na své vánoční turné a fanouškům představila speciálního hosta. Předskokana jim totiž bude dělat dcera legendy české country music Michala Tučného Míša.

“Stodola Michala Tučného byl první festival, na kterém jsme kdy hráli,” vysvětluje frontman kapely Jindra Polák, “Když jsme se dozvěděli, že po 15 letech své existence skončila, zamrzelo nás to. S konečnou platností jsme si uvědomili, jakého jsme měli v Michalovi úžasného předchůdce, a jak silně ho vnímáme jako jeden z těch lokálním kořenů naší muziky. On pro náš oblíbený žánr udělal nejvíc.” 

Kapela Jelen se proto rozhodla věnovat své letošní koncertní turné právě jedné z největších legend českého country Michalu Tučnému, který zemřel v roce 1995 na rakovinu jater. Právě on stojí za známými hity, jako jsou Báječná ženská, Cesty toulavý, Poslední kovboj, Pověste ho vejš či Tam u nebeských bran. A kdo by Jelenům mohl s poctěním památky Michala Tučného pomoci lépe než jeho dcera Míša Tučná. “Na turné jsme přizvali i naší kamarádku Míšu. Na koncetech zazní Jelení songy i písně Míšina táty Michala,” dodává Jindra Polák.  

Podzimní turné odstartuje kapela Jelen i Míša Tučná 16. listopadu v Herálci. Následovat budou zastávky v Mostě, Hradci Králové, Olomouci, Liberci, Třebíči, Českým Těšíně a v Brně. Celé turné pak vyvrcholí koncertem v pražském Forum Karlín, který se uskuteční 15. prosince. Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 390 korun.  

Jelen - Vánoční turné 2018 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!