Máte srdce rockera? Srpnový festival v Moravském Krumlově přidal do programu americké W.A.S.P.

Máte srdce rockera? Srpnový festival v Moravském Krumlově přidal do programu americké W.A.S.P. 

Rock Heart 2018 uzavřel sestavu pro letošní ročník. K Hammerfall, Sodom či Epice se přidají rock-metaloví ďáblové z Kalifornie.

Zvučná jména a dvoudenní rocková jízda. Organizátoři festivalu na jihu Moravy finišují s přípravami a třetí ročník Rock Heart tak má konečně finální program. Dragonforce nebo headlinery Hammerfall doplní mistři "krvelačných show" W.A.S.P.

Kapela vznikla v roce 1982 v Los Angeles na popud Stevena Durena známého jako Blackie Lawless, který údajně toužil po obrodě shockrockového spektáklu. Inspirací mu byli Alice Cooper nebo Kiss. Svůj útok na glam rock-metalovou scénu pak W.A.S.P. postavili na provokativní image a divokých live show, ve kterých nebyla nouze o popíjení krve z lebky nebo rozhazovaní kusů masa do publika

O tři roky později a s dvěma alby na kontě už se těšili hvězdnému renomé, které si udrželi až dodnes. Na rozdíl od mnoha jiných legend netěží jen ze slávy "starých" hitů jako I Wanna Be SomebodyL.O.V.E. Machine, Blind In Texas, ale neustále svou diskografii rozšiřují o nové nahrávky.

Zámecký amfiteátr v Moravském Krumlově bude Rock Heart 2018 hostit v druhé polovině srpna, přesně ve dnech 17.-18.8., a organizátoři slibují nejsilnější program ve své historii. Zároveň myslí i na potřeby návštěvníků, a tak letos představují tři kategorie kempů. Pro ty, kteří po skončení programu dávají přednost klidné noci, bude k dispozici areál se striktně daným nočním klidem. Příznivci dlouhých večírků mohou naopak využít odlehlého kempu s reprodukovanou hudbou a barem až do rána. Vstupenky na festival koupíte zde.

ROCK HEART 2018 Line-Up: Hammerfall, Sodom, Kataklysm, W.A.S.P., Dragonforce, Epica, Amaranthe, Axxis, Heidevolk, Refuge, Gus G., Primal Fear Kryptor, Malignant Tumour, Root, Kern, Nahum, Porta Inferi, Gate Crasher, Miloš Meier

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!