Rybí speciality poosmé zaplaví Slavnosti moře v Brně

Rybí speciality poosmé zaplaví Slavnosti moře v Brně 

Milovníky ryb a plodů moře čeká předposlední červnový víkend gastronomický festival Slavnosti moře. Kromě specialit se na brněnské Kraví hoře mohou těšit i na doprovodný program, který nabídne třeba filetářskou show pod taktovkou prodejců ryb Ocean48.

Během víkendu 23. a 24. června se na Kraví hoře odehraje největší grilování ryb v Česku. Stejně jako v předchozích letech se návštěvníkům představí Ocean48 s dalšími předními brněnskými restauracemi specializujícími se na mořské rybí speciality a dary moře.

Kromě exotického jídla, nabídky moravských vín, kávy a dalších pochutin nabídne festival zdarma svým návštěvníkům i doprovodný program. „Návštěvníky čeká filetářská show tropických a severských ryb pod taktovkou zkušených filetmasterů Ocean48 a dále na letošní akci oslavíme novou leteckou linku čerstvých mořských ryb ze sultanátu Omán,“ dodal jednatel společnosti Martin Baráček.

Foto: archiv festivalu

Letošní novinkou je program zaměřený na nejmenší návštěvníky, který chystá Bruno Family Park společně s Decathlon. Platit za pokrmy na akci bude možné pomocí speciálních čipových karet, které lze pořídit ve všech prodejnách Ocean48 a také na samotném místě konání.

Festival se bude v letošním roce konat ještě jednou, a to od 15. do 16. září opět na Kraví hoře v Brně.

Foto: archiv festivalu 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!