Začíná sezóna food festivalů. Fair Fair láká na degustační porce i doprovodný program

Začíná sezóna food festivalů. Fair Fair láká na degustační porce i doprovodný program  

Dny se protahují, teplota stoupá a spolu s jarními dny a blížícím se létem přišla do České republiky také sezóna nejrůznějších food festivalu. Milovníci chlebíčků, tapas, dezertů, ale i pečených makrel či sushi se mohou již 19. května těšit na festival Fair Fair, který se jako jediný v Praze zaměřuje na menší porce jídla, na něž není potřeba příbor.

Na degustační porce od dvacítky prodejců se mohou těšit návštěvníci výstaviště Holešovice. Festival Fair Fair se letos uskuteční již po osmé. “Chceme zajistit širokou nabídku jídel nejrůznějších chutí, kterou připraví bistra, kavárny, cukrárny, food trucky, gastro projekty, ale i kamenné restaurace,” říká jedna z organizátorek Lucie Kosová, “díky finger food velikostem navíc budete moct ochutnat klidně všechno.” 

Návštěvníci se mohou těšit nejen na festivalové stálice,  mezi něž patří burgery, asijské speciality a sushi, ale rovněž na novinky, jako jsou makrely, španělské tapas či mexické tacos. Kromě jídla bude navíc připraven i kulturní program. “Důležitou součástí festivalu je jeho atmosféra. Návštěvníkům chceme nabídnout skvělé jídlo, příjemné zázemí a program, který festivalový zážitek umocní,” dodává Lucie Kosová, “festivalem letos provede Ondřej Cihlář z dovadla VOSTO5, chybět nebude ani dětský koutek přímo v areálu festivalu a zcela nově otevřená herní atrakce pro děti jen kousek od nás.” 

Festival odstartuje 19. května v 11 hodin a občerstvení nabídne až do 18 hodiny. Degustovat se tento rok bude v nově otevřeném pop-upu na Vzduchu, tedy v kulisách secesního Průmyslového paláce, pár kroků od Stromovky. Vstup na festival je i včetně doprovodného programu zdarma. “Chceme, aby se vám u nás líbilo, abyste si u dobrého jídla odpočinuli. Těšte se na chill out zónu s příjemnou atmosférou ve zrekonstruovaném prostoru, hudbu po celý den i na dětský koutek pro ty nejmenší,” lákají organizátoři, “prostor je z velké části krytý, a tak se ani případného deště nemusíte bát.”

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Průmyslový palác

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!