JamRock Tour 2011 to jsou UDG a Mothers Angels!

JamRock Tour 2011 to jsou UDG a Mothers Angels! 

Jeden z našich největších festivalů zahajuje zcela nový projekt – JamRock Tour 2011.

Na 26 koncertů dvou skvělých skupin, stále populárnějších UDG a nové hvězdy na českém hudebním nebi Mother´s Angels, zahrají divákům v rámci turné, které proběhne během zimy a jara po celé české republice a vyvrcholí festivalem JamRock 2011 v Žamberku.

UDG, kteří se nezadržitelně dostávají dokořán otevřenými dveřmi mezi „první ligu“ naší pop-rockové scény, nabídnou devadesát minut hudebního koncentrátu jejich skladeb, mezi kterými nebudou chybět nejoblíbenější pecky jako „Hvězdář“, „Kurtizána“ nebo „Motýl“, ale stejně tak i absolutní novinku, která bude pro každého jejich fanouška a fanynku velkým překvapením!

Mother´s Angels představí kromě známých hitů i úplné novinky, které nebyly doposud zveřejněny. Nejoblíbenější songy jako rychlá rádiovka „Dost“ a „Můj dům“ jsou doplněny krásnou pomalou baladou „Odemknout“ nebo metamorfovaným rock&rollem „Nesmí“. Z těch, které na albu nenajdete, to je především „Das Kino“, song středního tempa řešící konflikt mezi vnějším a vnitřním světem člověka. To vše pospojováno nezaměnitelným a upřímným hlasem Jakuba Drymla spolu s gejzírem energie, vytváří nezapomenutelný zážitek v divákovi, který on sám většinou uzavírá slovy „chci ještě“.

To vše nabídne JamRock Tour 2011 spolu se soutěžemi o trika JamRock a vstupenky na tenhle festival, kde pravidelně vystoupí to nejlepší u nás a o němž se říká, že jeho atmosféra v tobě zůstane ještě hodně dlouho! Pro bližší info si zajdi na www.jamrock.cz

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!