Partička Black Foxxes dorazí již v pondělí do Prahy se svým debutem i novou deskou

Partička Black Foxxes dorazí již v pondělí do Prahy se svým debutem i novou deskou  

Vůbec poprvé od svého založení dorazí do České republika britská kapela Black Foxxes. V metropoli se zastaví během turné, v rámci něhož představuje fanouškům svou novou studiovou desku.

V pořadí druhou studiovou nahrávku s názvem Reiði vydala kapela Black Foxxes teprve v březnu tohoto roku. Doplnila tak úspěšný debut z roku 2016 I’m Not Well. “Tvorba této nahrávky pro nás byla neuvěřitelným zážitkem. Chtěli jsme vytvořit něco naprosto dynamického a jedinečného. A cítím, jako bychom to dokázali. Doufám, že se vám bude toto album líbit stejně, jako se nám líbilo ho vytvářet. Máme pocit, jako kdyby mělo něco pro každého,” představuje svou druhou studiovou nahrávku kapela.  

S novým albem vyrazili Black Foxxes na turné, během něhož představují fanouškům nejen nové písně, mezi něž patří třeba Manic In Me, Joy nebo Sæla, ale také hity z debutové desky, jako jsou Husk či Whatever Lets You Cope. Skupina, která svůj žánr označuje jako depresivní pop, objela v březnu a počátkem dubna se svou show již kluby po Velké Británii. Ve středu se pak přesunula na pevninskou Evropu, kde své turné odstartovala v Amsterdamu. 

Následovat budou německé zastávky v Kolíně nad Rýnem, Hamburku i v Berlíně. Pak už se Black Foxxes dočkají i čeští fanoušci. Kapela vystoupí 16. dubna v pražském Cross Clubu, a to zcela zdarma. S sebou navíc doveze i předkapelu, kterou se stane britská garážová kytarovka Bloody Knees. Ta má na svém kontě již čtyři EP a do České republiky zavítá stejně jako Black Foxxes úplně poprvé. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Cross Club nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Cross Club

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!