Rejjie Snow představil svůj nový počin Dear Annie

Rejjie Snow představil svůj nový počin Dear Annie60%

Čtyřiadvacetiletý rapper Rejjie Snow představil ve Futuru českým fanouškům novou desku. Bohužel se však napříč celým koncertem táhla řada problémů, jež snižovaly kvalitu samotného vystoupení.

Irsko-americký rapper vydal nedávno debutovou studiovku Dear Annie, se kterou vyjel na turné. Čeští fanoušci měli to štěstí, že si na seznam svých zastávek přidal i Prahu a 28. března vystoupil v klubu Futurum. Pro ty, kdo mají rádi spíše klidnější koncerty, byl tento jasnou volbou. R. Snow sice má na kontě velké hity, ale nic, co by vybízelo k většímu moshpitu přes půl sálu. 

Prostory music baru se plnily pozvolna, avšak nezaplnily se úplně. Nicméně pocit, že byste tam byli sami, jeste neměli. Z tohoto hlediska byl koncert příjemný, jelikož se nikdo na nikoho nemusel lepit. Jen občas nějaké to pivo skončilo na zemi. 

Ještě před hlavní hvězdou večera se představil americký rapper Wiki, jenž skvěle sehrál svou roli předskokana. Povedlo se mu rozhýbat lidi v sále, a někteří se dokonce rozezpívali. Nicméně už od koncertu Wikiho bylo znát, že je špatně nazvučeno. Problémy se zvukem se vlekly celý večer a dokonce v jednom momentu, kdy fanoušci už čekali na Rejjieho, téměř všem upadly uši, jelikož se někomu na pódiu pravděpodobně povedlo upustit mikrofon na zem.

Fanoušek hip hopu jistě zná časté móresy rapperů. I když se dopředu oznámí lineup, může se začít klidně až o dvě hodiny později. Tentokrát tomu tak nebylo a oba interpreti začínali vesměs včas. Mezi vystoupením předskokana a hlavní hvězdy večera nebyla moc velká časová propast, jak je u hip hopových koncertů také zvykem. 

Již po jednom vybídnutí přišel Rejjie Snow na pódium po krátkém představí DJje a jako první song si vybral písničku z debutovky Rainbows. Již v tu dobu se z publika ozývalo nadšení, a to i přes špatné zvučení. Večer pochopitelně kroužil hlavně kolem alba Dear Annie, ale zazněly i Rejjieho největší pecky, například Crooked Cops nebo Blakkst Skn. U skladeb jako Flexin a D.R.U.G.S se nadšení ještě zdvojnásobilo, a i lidé vzadu začali tancovat a zpívat. Na závěr zazněla píseň 1992, bohužel bez dalšího přídavku.

Celkově středeční vystoupení však postrádalo jakousi jiskru. Něco, kdy se fanouškům nebude okamžitě po skončení chtít odejít, ale zůstanou ještě chvíli a vychutnají si poslední tóny.   

 

Foto: Karolína Grofová

Názor informuji.cz: 60%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!