Kensington se vrací do České republiky. Vystoupí v Praze i v Brně

Kensington se vrací do České republiky. Vystoupí v Praze i v Brně  

Holandská kapela Kensington není v České republice žádným nováčkem. Má zde totiž poměrně širokou fanouškovskou základnu, kterou pravidelně těší svými koncerty. Jinak tomu nebude ani v tomto roce, kdy u nás vystoupí hned dvakrát - v Praze a v Brně.

Ačkoliv působí Kensington na hudební scéně již od roku 2005, jejich sláva začala narůstat až v posledních letech. Nyní již není pro nikoho překvapením, že vystupují na velkých evropských festivalech a v domácím Holandsku jsou schopni vyprodávat stadiony i několik dní po sobě. Na svém kontě mají již čtyři studiové nahrávky. Poslední z nich vyšla v roce 2016 s názvem Control.  

Do České republiky se vrátí Kensington 12. dubna, kdy vystoupí v pražském klubu Roxy. O den později se jich dočkají ale také fanoušci na Moravě. Chybět totiž nebude ani brněnský koncert na Flédě. Organizátoři a kapela i tentokrát lákají na bezbřehou energii, chytlavé riffy, perfektní zvuk kytar i podmanivý hlas zpěváka Eloi Youssefa. 

Návštěvníci koncertů se mohou samozřejmě těšit na nejslavnější hity kapely, mezi které se bezesporu řadí War, Streets, Sorry, Riddles, Home Again či Do I Ever. Každý z nich má na Youtube milionová zhlédnutí. Spolu s nimi vystoupí pražská indie rocková kapela The Silver Spoon

 Vstupenky jsou k zakoupení v intenretovém předprodeji. Na pražský koncert pořídíte vstupenky na 590 korun, v Brně zaplatíte 490 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!