Walk Off The Earth se chystají do Prahy. Dovezou coververze i vlastní hity

Walk Off The Earth se chystají do Prahy. Dovezou coververze i vlastní hity  

Originální kanadská formace Walk Off The Earth dorazí v dubnu zpět do České republiky. Skupina, která se proslavila především osobitými coververzemi slavných světových hitů se představí ve Velkém sále pražské Lucerny.

Somebody I Used to Know od Gotye, Hello od Adele, Some Nights od FUN!, I Feel It Coming od Weeknda nebo Hey Ya! od skupiny Outkast. To jsou všechno hity, které si vzala do parády kanadská kapela Walk Off The Earth. Jejich coververze nejsou ale ledajaké. Využívají v nich totiž nástroje, na něž by původní umělci nejspíš ani nepomysleli. Tím dodávají písním zcela nový zvuk a navíc se mohou pochlubit skutečně originálními videoklipy. A nejen jimi. I jejich koncerty bývají velmi energické a pestré. 

Přesvědčit se o tom mohli Pražané již několikrát. Jejich vystoupení se dočkal třeba i první ročník Metronome festivalu. Nyní se kapela vrací, aby v rámci The European Leg Tour opět potěšila své české fanoušky. Koncert se uskuteční 10. dubna ve Velkém sále pražské Lucerny. Kromě coververzí se mohou návštěvníci těšit rovněž na jejich vlastní hity. 

Walk Off The Earth působí na hudební scéně již téměř dvanáct let. Za tu dobu stihli vydat šest studiových alb a čtyři épéčka. Zatím nejnovější je vánoční deska Holiday Beard Ballads, Vol. 1. Ta obsahuje covery těch nejoblíbenější vánočních písní. V Praze rozhodně zazní také nejnovější hit Nomad, který je podle zakládajícího člena Gianni ‘Luminati' Nicassia zcela něčím odlišným, než na co jsou fanoušci skupiny zvyklí. “Neustále pracujeme s novými nápady, nástroji a zvuky bubnů. Nomad je příklad toho, co se stane, když nás na několik dní zavřete do studia se stroboskopickými světli a pulzujícími beaty,” dodává. 

Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji za 895 korun. K dispozici jsou také speciální VIP balíčky, v rámci nichž se mohou fanoušci s kapelou osobně setkat, zúčastnit se zvukové zkoušky i dostat speciální VIP laminát.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!