Vlnu energie přivezou The King Blues a Doll Skin již na samém začátku března

Vlnu energie přivezou The King Blues a Doll Skin již na samém začátku března 

Léto se blíží velmi pomalu a festival Rock for People zatím není ani za rohem, avšak v rámci Rock for People Concerts si můžete zkrátit čekání. Vedle příprav na léto si organizátoři připravili dva koncerty, jež by si správný rocker neměl nechat ujít.

Hned na začátku března se v Praze a Brně představí u nás ne příliš známé kapely, The King Blues a Doll Skin, které však oplývají velkým potenciálem. The King Blues s sebou přiveze trochu ska, punku, folku, ale i trochu toho trip hopu. Tahle skupina je známá nejenom svou zajímavou směsicí žánrů, ale i neustálým kontaktem s fanoušky. Jednou se kapele povedlo odehrát neskutečných sedm koncertů za jeden den. Spolu s frontmanem Jonnym "Itchem” Foxem tak nepochybně do Česka přivezou velkou vlnu energie.

Druhým objevem RfP je kapela Doll Skin, čtyřčlenná ženská formace z Ameriky, kterou si pod svá křídla vzal legendární David EllefsonMegadeth. Jsou sice na začátku kariéry, ale už teď je vidět, že mají dobře našlápnuto.

Hned na samém začátku března rozproudí 1.3. pražské Futurum a následně 2.3. Melodku v Brně. Vstupenky můžete zakoupit přes za 290 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!