Enrique Iglesias přidává druhý pražský koncert! První termín je beznadějně vyprodaný

Enrique Iglesias přidává druhý pražský koncert! První termín je beznadějně vyprodaný  

Španělský popový zpěvák Enrique Iglesias má pro své české fanoušky skvělou zprávu. Jelikož se jeho první koncert plánovaný přesně na den jeho narozenin, tedy na 8. května, v O2 areně zcela vyprodal, přidal ještě další termín.

Ti co zaváhali s pořízením vstupenek na první koncert tak nemusí litovat, jelikož již nyní mají možnosti pořídit si lístky na přidaný termín, který se odehraje o den dříve, tedy v pondělí 7. května rovněž v O2 areně. Španělský hudebník se tak rozhodl vyjít vstříc i dalším českým fanouškům, pro něž nezbylo místo na již dlouho beznadějně vyprodané show.  

Enrique Iglesias není ale pro české fanoušky žádným nováčkem. V prosinci roku 2016 odehrál úspěšný koncert v Tipsport Areně, po kterém slíbil, že se do České republiky brzy vrátí. A jak je vidět, svá slova myslel skutečně vážně a příznivce nenechal čekat vůbec dlouho. Koncerty navíc slibují skutečně výjimečný zážitek, a to především díky již zmiňovaným narozeninám, které se zpěvák rozhodl oslavit právě v Praze!  

A co to znamená pro návštěvníky koncertů? Ti se mohou těšit na skutečně velkolepou narozeninovou party, během níž se dočkají všech velkých hitů. A těch má dvaačtyřicetiletý zpěvák na svém kontě požehnaně. Kdo by neznal singly, jako jsou Hero, Bailando nebo Subeme La Radio

Vstupenky na nový termín jsou již nyní k dispozici v internetovém předprodeji. Zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 1090 po 1 990 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!