Zpěvák a herec Michael Malarkey se vrací do Česka

Zpěvák a herec Michael Malarkey se vrací do Česka 

Michael Malarkey, americký indie folkový písničkář a herec, vystoupí opět v Česku. Fanouškům představí své debutové album Mongrels, neklidný příběh touhy a naděje, ale i smutku. Díky velkému zájmu tuzemského publika tentokrát Malarkey vystoupí na větší scéně. Koncert proběhne 4. června na brněnské Flédě.

Album Mongrels vyšlo letos v září jako výsledek autorova sebeobjevování a spolupráce s mnoha výbornými hudebníky. Jeho ústředním motivem je neklidné putování a hledání vlastní cesty. Samotný přebal ostatně skvěle odráží atmosféru celého alba. Michael na něm vchází do temného lesa, kam prostřednictvím svých písní přenáší i své posluchače. Po dvanácti skladbách společného bloudění zůstávají Markleyho fanoušci obohacení o nevšední písničkářský zážitek. Sám autor bývá často připodobňován k Leonardu Cohenovi, Nicku Caveovi či Tomu Waitsovi.

Michael Malarkley se proslavil především díky americkému seriálu Upíří deníky, kde ztvárnil postavu Ezna. Sám se však cítí být spíše muzikantem než hercem. Hudbě se ostatně věnuje už od svých sedmnácti let, kdy začal poprvé skládat vlastní písničky.

 „Nechci, aby si lidi mysleli, že jsem jen herec, který si jako bokovku nahrál nějakou blbou desku. V tom albu je celý můj život a srdce,“ vzkazuje Malarkey.

Mongrels předcházela dvě EP Feed The Flames (2014) a Knots (2015). Markley jako frontman a textař punkové kapely napsal mimo to ještě pět nevydaných autorských alb. Zatím nepopulárnější skladbou z nového alba je píseň Scarf, která má na Youtube přes 860 tisíc zhlédnutí.

Vstupenky se dají sehnat v předprodeji a bude také možné koupit si VIP vstupenky, jejichž součástí je osobní setkání s Michaelem Malarkeyem.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: Fléda

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!