Na pouhých 10 představení se do Divadla Broadway vrátili Tři mušketýři. Vede je D’Artagnan s ortézou

Na pouhých 10 představení se do Divadla Broadway vrátili Tři mušketýři. Vede je D’Artagnan s ortézou  

Oblíbený muzikál Michala Davida Tři mušketýři se na exkluzivních deset repríz vrátil na prkna pražského Divadla Broadway. V hlavní roli se během nich vůbec poprvé představuje mladý zpěvák Vojtěch Drahokoupil, jenž v představení alternuje Jana Kopečného.

Muzikál s hudbou Michala Davida a libretem od Lou Fanánka Hagena a Libora Vaculíka se vrátil na divadelní prkna ve čtvrtek 5. října. Divákům se vůbec poprvé v hlavní roli statečného mušketýra představil Vojtěch Drahokoupil, který se stal vůbec prvním D’Artagnanem s ortézou. Při natáčení klipu si totiž zlomil chrupavku a tři týdny musí mít ruku fixovanou. Ani to ho ale neodradilo od “premiérového mušketýrského vystoupení”.  

Dalším mušketýřím nováčkem se stal Peter Pecha, který alternuje Mariana Vojtka v roli Athose. Návštěvníci se ale mohou těšit rovněž na již osvědčené milady de Winter Alžbětu Bartošovou a Sylvu Schneiderovou i Richelieu Tomáše Trapla či Bohouše Josefa. Nechybí ani Radka Fišarová, Markéta Procházková, Zdenka Trvalcová, Zbyněk Fric, Juraj Bernáth či Stanislav Hložek

Na omezený počet představení se tak na pražská divadelní prkna vrátí písně jako Jediná, Touha znát, Ráj či Přátelství na třikrát. Příběh o lásce, intrikách, ale především o nesmrtelném přátelství se poprvé na českých muzikálových prknech objevil v roce 2004 právě v Divadle Broadway.

V hlavních rolích tenkrát vystupovali Pavol Habera, Petr Kolář, Monika Absolonová, Petra Janů či Zuzana Norisová. Obnovená premiéra oblíbeného hudebního kousku se pak uskutečnila v roce 2008 v divadle Hybernia. Do Divadla Broadway se čtveřice udatných mušketýrů vrátila v roce 2012 - ve zkrácené verzi a se staronovým obsazením.

Foto: Marian Juskanin

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Broadway nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Broadway

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!