Debutové album dorazí do Prahy představit hip-hopový hudebník Rejjie Snow

Debutové album dorazí do Prahy představit hip-hopový hudebník Rejjie Snow 

Alexander Anyaegbunam alias Rejjie Snow, irský hip-hopový umělec a dublinský producent, dorazí 28. března do pražského Futurum Music Baru. S sebou doveze zbrusu nové skladby ze svého debutového alba

Rejjie Snow není ale jen tak obyčejným Irem. Narodil se totiž nigerijskému otci a irsko-jamajské matce. Ve svých školních letech měl velmi blízký vztah k divadlu i ke sportu. V roce 2011 se pak z Dublinu přestěhoval do Spojených států, kde v Georgii studoval Vysokou školu umění a designu. Ze školy ale po prvním semestru odešel, aby se mohl vrátit zpět do Irska a naplno se věnovat své hudební kariéře.   

Své první album Rejovich vydal v červnu roku 2013 a hned se setkal s velkým úspěchem. V hip-hopové hitparádě iTunes přeskočil i velikány žánru, jako jsou Kanye West a J Cole. Skladba 1992 má přes jeden milion zhlédnutí na YouTube. Vydání svého debutového alba Dear Annie, které mu produkoval držitel Grammy Rahki, plánuje na tento rok. A právě nové skladby dojede pak představit na turné, během něhož zavítá také do české metropole. První singl Crooked Cops z chystané desky představil fanouškům již na počátku tohoto roku.  

Koncerty Rejjie Snowa, mezi jehož fanoušky patří i Odd Future či Madonna, bývají téměř výhradně absolutně vyprodané. Zda se kompletně zaplní i celé Futurum, se uvidí v březnu příštího roku. Vstupenky na pražský koncert jdou do prodeje ve čtvrtek 5. října v 9 hodin. Zájemci je seženou v internetovém předprodeji za 390 korun. Na místě si v den konání koncertu ještě o stovku připlatí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!