Belgičtí Triggerfinger se v listopadu vrátí do Prahy. S sebou přivezou nové album

Belgičtí Triggerfinger se v listopadu vrátí do Prahy. S sebou přivezou nové album 

Belgičtí rockeři Triggerfinger se na podzim vrátí do Prahy. Po úspěšném vystoupení na Rock for Churchill odehrají koncert v pražském Lucerna Music Baru 11. listopadu, na němž představí i své nové album.

Na rozsáhlé turné v patnácti zemích Evropy se chystá belgické rockové trio Triggerfinger, které se již díky pěti deskám a neustálému koncertování zapsalo jako důležitá součást evropské rockové scény. Na celkem čtyřiceti koncertech představí své nové album Colossus, které se však od předchozích čtyř studiových alb kapely liší.

„Chtěli jsme na chvíli opustit ten neustálý shon. Prvním krokem bylo několik spoluprácí s jinými muzikanty, které by nás tak trochu vyhodily z naší komfortní zóny. Přinutilo nás to podívat se na písničky trochu jinak. Druhým krokem bylo postavení malého vlastního studia, ve kterém bychom mohli pracovat a vyvádět 24 hodin denně. Předchozí desky byly všechny postavené na bouřící energii a živé interakci mezi námi,“ popisuje tvorbu nového alba zpěvák Ruben Block.

Na finální podobě alba se podílel producent Mitchell Froom a zvukař Tchad Blake, kteří v minulosti spolupracovali s takovými jmény jako Paul McCartney, Arctic Monkey či U2. Výsledkem jejich současné spolupráce s belgickým triem, jež tvoří zpěvák Ruben Block, basák Paul Van Bruystegem a bubeník Mario Goossens, je deska plná ostrých kytarových riffů, svěžích melodií i poctivého glam rocku.

Triggerfinger zahrají s novou deskou Colossus v pražském Lucerna Music Baru 11. listopadu. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!