My Baby se vrátí po pár měsících zpět do Prahy. Rozezvučí Storm Club

My Baby se vrátí po pár měsících zpět do Prahy. Rozezvučí Storm Club  

Nizozemsko-novozélandská kapela My Baby se podruhé vrací do české metropole. Trio z Amsterdamu letos již své pražské fanoušky potěšilo, již v listopadu se ale vrátí! Café V lese vymění za Storm Club.

Zpěvačka Cato van Dijck, její bratr Joost van Dijck a kytarista Daniel Johnston původně založili kapelu Souldiers. V roce 2012 však již vystupovali jako My Baby. Své debutové album natočili o rok později s názvem My Baby Loves Voodoo!. V roce 2015 pak představili novou nahrávku Shamanaid i EP Remedy II. Hudba skupiny odráží její očarování světem šamanských rituálů, gospelem a voodoo. Hledání duchovna se odráží také v jejich posledním albu Prehistoric Rhythm

Kapela, která ve své hudbě kombinuje prvky blues-rocku, funku, psychedelie i taneční hudby, není pro české fanoušky rozhodně žádným nováčkem. Vystoupila již na festivalu Colours of Ostrava, v bývalém pražském Basement Baru a naposledy i v Café V lese, kde zahráli 10. května. A v Praze se jí nejspíš velmi líbilo. Jak jinak vysvětlit to, že jen pár měsíců poté oznámila další pražský koncert?  

Druhý letošní koncert kapely My Baby v české metropoli proběhne 8. listopadu v pražském Storm Clubu. Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji za 300 korun, na místě si v den konání koncertu zájemci zaplatí 390 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: Storm Club

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!