X Ambassadors konečně dorazí do Prahy! Dovezou i singly z chystané desky

X Ambassadors konečně dorazí do Prahy! Dovezou i singly z chystané desky  

Newyorská kapela X Ambassadors se chystá na své první pražské vystoupení. Fanouškům přijede představit své největší hity i singly z připravovaného alba.

Kdo by neznal hity jako Renegades a Unsteady, které jen na Youtube zhlédlo dohromady již přes 100 milionů fanoušků? Kapela X Ambassadors předvedla svůj hudební talent českému publiku již minulý rok na festivalu Rock for People. Nyní přijede poprvé do české metropole, kde odehraje své premiérové vystoupení 21. srpna v pražském klubu Roxy

Americká rocková kapela zahájila svou hudební kariéru v roce 2009, svou debutovou desku vydala ale až o tři roky později s názvem Litost. Výrazněji na sebe upozornili ale až v roce 2015 albem VHS. Z něj pochází kromě dvou zmiňovaných hitů i singly jako Jungle či Low Life. Za píseň Renegates získali X Ambassadors dokonce nominaci na Billboard Music Awards.  

Kapela, která si již stihla zahrát na pódiích s formacemi jako Imagine Dragons, Muse, The Lumineers či Panic! At The Disco, v současné době intenzivně pracuje na svém třetím studiovém albu, z něhož fanouškům představila již singly Hoping, Torches a The Devil You Know. Ty pravděpodobně představí publiku také během svého prvního pražského koncertu. 

Vstupenky na koncert jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 590 korun. Do prodeje jdou ve čtvrtek 29. června. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!