Na Špilberku letos zahraje kapela Jelen. Přiveze i zbrusu novou skladbu

Na Špilberku letos zahraje kapela Jelen. Přiveze i zbrusu novou skladbu 

I tento rok chystá brněnská Fléda velkou letní open.air produkci na hradu Špilberk. Tentokrát potěší Brňany stále populárnější kapela Jelen. Ta do jihomoravské metropole přiveze písně z posledního alba Vlčí srdce i jednu exkluzivní premiéru.

Brněnské publikum si tak bude moci pod širým nebem vychutnat známé písně, jako jsou Magdaléna, Nebe nad Prahou, Co bylo dál?, Vlčí srdce či Klidná jako voda. Čeká je ale také jedna specialita! Vůbec poprvé si totiž budou moci živě vyslechnout skladbu Návrat domů, prostřednictvím níž chce kapela vzdát hold všem tátům v souvislosti s blížícím se svátkem otců. “V kapele jsme tři tátové a všichni se shodneme, že čas s rodinou nejde ničím nahradit. Píseň Návrat domů vznikla v dodávce a je pro všechny táty a jejich potomky,” představuje novou skladbu frontman kapely Jindra Polák

Minulý rok připravila Fléda na Špilberku koncert kapely MIG 21, Jeleni vystoupí na tom samém místě 8. června. “Naše velké produkce na Špilberku se vymykají obvyklé dramaturgii klubu. Na rozdíl od úžeji zaměřených dramaturgických řad mapujících současnou světovou elektroniku, hip-hopovou nebo alternativní hudební scénu je vítání léta věnované všem Brňanům bez rozdílu věku,” vysvětluje dramaturg klubu Ondřej Bača

Kapela Jelen potěšila na konci minulého roku své fanoušky druhou studiovou deskou Vlčí srdce, z níž pochází i úspěšný stejnojmenný singl. “Živé hraní je pro nás největší radostí. Je pro nás čest být součástí hudebních festivalů a užít si neopakovatelnou atmosféru venkovních koncertů, na které se po zimě vždy těšíme. Odměnou jsou pak pro nás naše samostatné koncerty,“ říká Jindra Polák, “doufáme, že by z koncertů Pod širým nebem mohla vzniknout milá tradice, kdy společně s našimi přáteli oslavíme začátek léta.” 

Jeleni s sebou dovezou své tradiční hosty - zpěvačku Kateřinu Marii Tichou a Davida Stypku & Bandjezz. Vstupenky jsou v předprodeji v internetovém předprodeji za cenu 360 korun. Na místě se pak cena vyšplhá na 450 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Hrad Špilberk nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: Hrad Špilberk

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!