Rolling Stones ovládnou na pouhý jeden den česká kina

Rolling Stones ovládnou na pouhý jeden den česká kina  

Na pouhý jediný den se do českých kin nastěhuje legendární hudební skupina Rolling Stones. Pouze ve čtvrtek 16. března budou moci čeští diváci v kinech napříč republikou zhlédnout unikátní dokument z loňského turné kapely Rolling Stones napříč Jižní Amerikou. Chybět nebude ani záznam koncertu v Havaně. 

Dokument o Rolling Stones uvede do stovky kin společnost Atlantis Entertainment. Kromě dokumentu, který natočil Paul Dugdale, se mohou diváci těšit i na záznam největšího a jediného koncertu skupiny v Havaně. Během něj zazněly legendární hity, jako jsou Brown Sugar, Satisfaction, Gimme Shelter či It's Only Rock 'n Roll.  

Režisér Paul Dugdale natočil již kapely koncert v Hyde Parku, ale na svém kontě má i záznamy pro slavné Coldplay či zpěvačku Adele. Členy kapely pronásledoval s kamerami v hotelových pokojích, zaznamenával jejich rituály a nechyběl ani pohled do šaten, v nichž filmařům dokonce zazpívali. 

Snímek mohli fanoušci zhlédnout již na různých filmových festivalech od Toronta až po Rio de Janeiro. V České republice si mohou na dokument i záznam diváci zajít kromě Prahy třeba v Brně, Ostravě, Hradci Králové, Plzni, Olomouci, Děčíně, Domažlicích či v Havířově. 

Koncert kapely Rolling Stones na Kubě v Havaně byl jednou z největších hudebních událostí posledního desetiletí. Komunistický režim konečně povolil koncert této britské hudební legendy. Rolling Stones navích v ostrovní metropolí zahráli zcela zdarma a jejich koncert přilákal neuvěřitelných 1 200 000 návštěvníků. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!